Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 16:30 838 0

Буфон: Дано Сари остане в Ювентус

  • сари-
  • буфон-
  • оставане-
  • ювентус-
  • трофей-
  • титла

"Това би означавало, че ще сме спечелили трофеи през този сезон", смята легендарният вратар

Буфон: Дано Сари остане в Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон защити старши треньорът на отбора Маурицио Сари и призова за търпение привържениците на тима.

Сари е подложен на критики заради колебливите изяви на "Старата госпожа" този сезон, макар че тимът все още е в битката за всички трофеи.

"Беше дошло време за промяна, но това е процес и изисква време. Правилно беше решението да пробваме нещо ново в опит да постигнем целите си. Надявам се Сари да остане, защото това би означавало, че ще сме спечелили трофеи през този сезон", коментира Буфон пред италианските медии.

Ювентус е начело в класирането на Серия А, но само с точка пред втория Лацио и с три пред третия Интер.

"Ако Интер се класира напред в Лига Европа, ще кажа, че Лацио е по-опасният ни конкурент за титлата, защото е изцяло концентриран върху мачовете за първенството и това им дава предимство", каза още Буфон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА