21 Февруари, 2020 17:30 1 287 1

Стърлинг: Щастлив съм в Сити, но Реал Мадрид е друго нещо

  • стърлинг-
  • манчестър сити-
  • желание-
  • трансфер-
  • шампионска лига-
  • реал мадрид

Английският национал не изключи възможността да премине при "белите"

Стърлинг: Щастлив съм в Сити, но Реал Мадрид е друго нещо - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг даде интервю за вестник „AS“, в което оцени всичко свързано с него и с английския клуб преди първия мач от осминафиналната фаза на Шампионската лига срещу Реал Мадрид.

„Реал Мадрид винаги е много труден съперник, независимо от формата. Само заради атмосферата, историческият „Бернабеу“, а и особено сега, когато отборът се справя значително по-добре ни очаква много тежък мач“, коментира Стърлинг.

„Мисля, че спечелването на Шампионска лига много пъти, особено подред е много трудно. Не смятам, че успехите на Зидан са постигнати заради късмет. Това е формула, която той притежава. Някои хора имат манталитета на победителите и така или иначе печелят. Мисля, че това е нещо, което той е развил в кариерата си на футболист и сега като треньор, така че поддържа този печеливш щрих. Не мисля, че когато печелиш е с късмет, а е с печеливш манталитет“, добави английският национал.

„Много съм щастлив в Манчестър Сити. Това са неща, които винаги се казват, но аз съм футболист, който е отворен за предизвикателства, въпреки че в момента съм в „гражданите“. Реал Мадрид е фантастичен клуб. Когато видите белия екип, знаете какво точно представлява клубът“, каза още Стърлинг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    7 3 Отговор
    Тоя е толкова алчен, че ще продаде и майка си за пари. Типичен лилав представител...