22 Февруари, 2020 10:38 3 425 8

Руският спорт понесе пореден удар

  • русия-
  • спорт-
  • биатлон-
  • полиция

Италианската полиция провежда обиск в стаите на биатлонистите на Русия по време на световното първенство в Антхолц-Антерселва

Руският спорт понесе пореден удар по своята репутация, която и без това е сериозно накърнена заради допинг скандалите през последните години. Италианската полиция провежда обиск в стаите на биатлонистите на Русия по време на световното първенство в Антхолц-Антерселва.

Новината беше съобщена от вицепрезидента на Руската федерация по биатлон Алексей Нуждов. Той обяви, че стаите на Евгени Гараничев и Александър Логинов, както и тази на треньора Александър Кастерович, са били претърсени. Иззети са вещи, телефони и лаптопи.

Световното първенство по биатлон се провежда в италианския зимен център Антхолц-Антерселва в момента и ще продължи до 23 февруари. Логинов до момента има спечелени един златен и един бронзов медали.

Днес той и Гараничев, заедно с Матвей Елисеев и Никита Поршнев, трябва да участват в мъжката щафета на 4х7,5 км.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jorj

    18 13 Отговор
    Те ти Путьо Допин ден !!!
  • 2 Калоян

    34 21 Отговор
    Ако има нечия накърнена репутация, това е на wada и всичките западни страни, които под диктата на сащ политизираха тотално спорта и обезсмислиха всички олимпиади и световни първенства.

    Коментиран от #3

  • 3 Хахаха

    25 34 Отговор

    До коментар #2 от "Калоян":

    То затова руските спортисти гледат като зомбита от поет допинг, а ФСБ подменя пробите.
    Русия на путкин така лъже, че и ссср на брежнев ще се изчерви.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    25 11 Отговор

    До коментар #3 от "Хахаха":

    То пък за това краварите зобят законно.Справка сестрите Уилямс.Болни били. Ами да не спотруват като са болни.Не може мъж да и се опре от зобене.

    Коментиран от #5

  • 5 Калоян

    16 5 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Върхът на слафоледа беше наскоро с оная канадка хваната с допинг от...секс... Щеше да е смешно при други обстоятелства, но международният спорт е почти безвъзвратно опорочен заради политизирането му.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Момчете, хайде да се не лъжем

    6 7 Отговор
    Руските спортисти взимат допинг, то туко така нямат да хвърлят обвинения, има си много служители на wada, които имат желание да вършат работа, ала отгоре не им дават... да заковат и американските спортисти, които взимат с пъти повече!!!!! Подчертавам, че съм безпристрастен, но и нравствен.
  • 8 ПЕНКО

    7 7 Отговор
    ОТ КОГО Е УДАРЪТ ПО СПОРТА / В ЧАСТНОСТ КЪМ РУСИЯ / ??? ЗАБРАВИХТЕ РАЗКРИТИЯТА ЗА "ПОМПАНЕТО НА АМЕРИКАНЦИТЕ" ОТ СУПЕР АТЛЕТКАТА ИМ МАРИОТ И РЕДИЦА ДРУГИ !?!?!?