22 Февруари, 2020 12:38 1 277 0

Бивш испански национал подсили наш елитен тим

  • хулио родригес-
  • футбол-
  • бфс-
  • царско село

Родригес е юноша на Спортинг Хихон

Бивш испански национал подсили наш елитен тим - 1

194-сантиметровият испанец Хулио Родригес ще играе в родната efbet Лига през тази пролет. 24-годишният централен защитник, който за последно се състезава за румънския Волунтари, подписа договор с Царско село.

Той беше картотекиран в БФС и ще бъде на разположение на Никола Спасов за гостуването на Локомотив в Пловдив в неделя от 14:15 часа.

Родригес е юноша на Спортинг Хихон, като е играл за втория отбор на клуба. За кратък период от време е преотстъпен на английския Барнзли, където играе за отбора до 23 години. През 2017 година преминава от Спортинг в Рекреативо (Уелва), а година по-късно се присъединява към хърватския Истра.

През юли 2019 година прави трансфер от Истра във Волунтари. Родригес има мачове за юношеските национални отбори на Испания до 18 и до 19 години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА