Last news in Fakti

22 Февруари, 2020 20:04 1 751 2

Мартин Минчев: Можехме да бием Левски убедително (ВИДЕО)

  • мартин минчев-
  • левски-
  • черно море

Нападателят бе избран за футболист №1 на мача във Варна

Мартин Минчев: Можехме да бием Левски убедително (ВИДЕО) - 1
Снимка: ПФК Черно море

Нападателят на Черно море Мартин Минчев, който отбеляза изравнителното попадение в мача с Левски в 94-ата минута, съжалява, че той и неговите съотборници не са успели да победят "сините". Минчев сподели, че "моряците" са можели да спечелят срещата със столичани убедително. Нападателят бе избран за футболист №1 на мача във Варна.

„Точката е добре дошла, но можехме да победим. Имахме и две греди през първото полувреме и ако бяхме вкарали, можехме да победим убедително. Искам да благодаря на колектива, че показахме мъжка игра. Вторият гол беше плодът на труда, който положихме през целия мач”, коментира Мартин Минчев.

Ето какво каза младият футболист на Черно море след срещата с Левски:


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 1 Отговор
    умряло куче не се бие, то и цска щеше да ги бие. имайте милост
  • 2 Хичо

    1 0 Отговор
    Абе келеш къде ще биеш ти се радваи че не загубихте калиткари и ръгбисти смешни.7_8 място за вас.