Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 11:59 1 676 3

Стана ясно къде и при какви условия ще се играе Интер - Лудогорец

  • интер-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • коронавирус

Опцията мачът да се играе на неутрален терен е отпаднал заради краткото време за подготовка и избор на стадион

Стана ясно къде и при какви условия ще се играе Интер - Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Реваншът между Интер и Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа почти сигурно ще се играе пред празни трибуни в Милано. Днес се очаква официалното решение на УЕФА, което ще бъде свързано с вирусната парализа, обхванала Италия и най-вече северната област Ломбардия. От Нион изчакват решението на област Ломбардия, които пък днес изкачват отговор от Министерството на здравеопазването за ситуацията с вируса, съобщава Corriere dello Sport.

Опцията мачът да се играе на неутрален терен е отпаднал заради краткото време за подготовка и избор на стадион. Следователно реваншът най-вероятно ще се играе в четвъртък вечер пред празни трибуни на "Джузепе Меаца". На стадиона ще бъдат допуснати единствено журналисти, телевизии, охранители, ръководители и пратеници на УЕФА, но не и фенове.

Коронавирусът взе четвърта жертва в Италия, след като местните власти съобщиха, че през изминалата нощ е починал и 84-годишен мъж от Бергамо. Междувременно в Милано беше издадена заповед за затварянето за период от една седмица на училища, кина, музеи, дискотеки, барове и други такива места, където се събират много хора.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смях

    12 1 Отговор
    Закривайте тая планета вече, аман от алчност, дебилщина, подплатени с лицемерие. Ще се самоунищожим!!!

    Коментиран от #2

  • 2 $$$

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Смях":

    Ама не е смешно!
  • 3 въпрос

    0 1 Отговор
    Със защитни маски ли ще играят? Защото така ни се отваря шанс да вземем нещо - някой защитник на Интер ще се обърка и току виж ни подарил топката в наказателното поле...