24 Февруари, 2020 13:37 1 478 1

Бият шута на защитник в Левски

  • левски-
  • янис каргас-
  • петър хубчев

Каргас, който е сред най-скъпоплатените в Левски, е рисков играч и не оправдава привличането си

Бият шута на защитник в Левски - 1
Снимка: ПФК Черно море

Защитникът на Левски Янис Каргас е попаднал в черния списък на треньора Петър Хубчев с представянето си срещу Черно море (2:2) на “Тича”. Бранителят бе най-слабият със синя фланелка, като носеше вина и за двете попадения в мрежата на Mилан Миятович. Хубчев бе бесен след двубоя във Варна: "Липсваха ни 7-8 играчи, но затова имаме кадър от 25 човека. Трябва, когато влизат, да показват, че наистина заслужават. Аз обаче видях, че някои не заслужават да бъдат тук”.

Един от визираните футболисти е именно Каргас, пише "Тема Спорт". Гръцкият бранител беше привлечен през лятото като свободен агент. До момента този сезон е изиграл 15 мача - 5 в първенството, 2 за Купата на България и 3 в Лига Европа. В тях си е заработил 7 жълти картона. От тях 5 са в първенството и заради това ще бъде наказан за предстоящото в неделя домакинство на Славия.

Каргас, който е сред най-скъпоплатените в Левски, е рисков играч и не оправдава привличането си. Очертава се престоят му на “Герена” да е само един сезон и клубът да се раздели с него през лятото. Още повече, че тогава ще има преразглеждане на бюджета и излишни пари за недоказани чужденци няма да се дават.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е що

    1 0 Отговор
    само един???? Нали ви дават феновете пари, разтрогвайте поред на воля, друг ще плаща 😉