Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 13:59 1 433 0

Ботев (Пловдив) готви изходящ и входящ трансфер

  • ботев пловдив-
  • славия-
  • трансфер-
  • джонатан перейра-
  • омар абуд

Преди края на трансферния период в България

Ботев (Пловдив) готви изходящ и входящ трансфер - 1

Отборът на Ботев (Пловдив) подготвя изходящ и входящ трансфер преди края на трансферния период в България, съобщава Sportal.bg. Джонатан Перейра е близо до преминаване в клуб от Казахстан, като преговорите между “канарчетата” и отбора от Изтока текат в момента.

От друга страна Ботев възнамерява да привлече в състава си бившия футболист на Славия Омар Абуд. Последно кениецът бе част от румънския Сепси, но в момента е свободен агент. 27-годишният играч ще има за задача да замести контузения Лазар Марин, който е аут до края на сезона. Абуд изкара две години на “Овча Купел”, като си тръгна от Славия през април 2018-а година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА