Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 14:18 1 680 5

Клоп не е убеден дали Ливърпул е най-добрият в света

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • футбол-
  • висша лига

По-добре е от това да си определян за най-лошия тим

Клоп не е убеден дали Ливърпул е най-добрият в света - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не е убеден дали неговият отбор е най-добрият в света, но признава, че със сигурност е един от най-добрите на планетата. През последните осем месеца мърсисайдци спечелиха Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА и Световното клубно първенство, а днес могат отново да увеличат преднината си пред Манчестър Сити на 22 точки и още през следващия месец да вдигнат и дълго чаканата титла в Премиър лийг.

"Не разбирам тези неща с "най-добрия отбор в света". Хубаво е, когато хората го казват - по-добре е от това да си определян за най-лошия тим. Обикновено, когато хората споменават "най-добрия отбор" в света, си мислиш за Реал отпреди няколко години, за Барселона отпреди няколко години или за Манчестър Сити отпреди два сезона. В нашия отбор е важно самото отношение и желание непрекъснато да се върви напред, комбинирано с много добри играчи. Мисля, че за целия свят Ливърпул е един от топ, топ, топ, топ клубовете", заяви Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гунди

    3 11 Отговор
    Сега Атлетико като ги отстрани от Шл ще разбере .
  • 2 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    "ЛИВЪРПУЛ"-ФК Е СИМВОЛ-НА"ЧЕРВЕНИТЕ"ФУТБОЛНИ-КЛУБОВЕИТЕ И ФЕТИШ ЗА ТЯХНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ !!!!! ЕКИПА Е СМЕНЕН ,НО НЕ И ЧЕРВЕНОТО !!! ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА СИНИТЕ ФК ПО СВЕТА СА В ПЕРИОД НА СТРАДАНИЕ !!!!!!!!
  • 3 хаха

    1 16 Отговор
    До преди 2 години ви немаше на картата арее марш мър.и и вие си повервахте тапаци ще ви видим след 5 години къде ще сте смешници живи хора няма, да ви помнят като шампиони в англия
  • 4 Ливърпулчо 2020 Шампион

    9 2 Отговор
    До ГУНДИ: Не петни името на най добрият
    футболист на България за всички времена!
    Аз съм левскар,но и върл фен на ЛИВЪРПУЛ!
    Червеният цвят няма общо с пристрастията!

    Коментиран от #5

  • 5 леле

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ливърпулчо 2020 Шампион":

    Идете на преглед ..