Last news in Fakti

26 Февруари, 2020 19:59 1 219 0

Тежка контузия за Левандовски, аут е около 4 седмици

  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • контузия-
  • шампионска лига-
  • футбол

След 10-дневно обездвижване на крака чрез гипс, той ще започне възстановителен процес

Тежка контузия за Левандовски, аут е около 4 седмици - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е получил контузия в левия си крак, заради която ще пропусне мачовете на баварците в следващите 4 седмици, съобщиха от клуба.

“Роберт Левандовски има фрактура на големия пищял при сухожилието на лявото си коляно, получена при вчерашната победа с 3:0 над Челси. Това показа днешното му изследване, направено от клубния лекар д-р Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт. След 10-дневно обездвижване на крака чрез гипс, той ще започне възстановителен процес.

Така Левандовски със сигурност ще пропусне срещите с Хофенхайм, Аугсбург, Унион (Берлин) и Айнтрахт (Франкфурт) от Бундеслигата, сблъсъка с Шалке 04 от Купата на Германия и реванша с Челси от Шампионската лига. Най-вероятно той ще е готов за мачовете след паузата на националните отбори в края на март. Това е тежък удар за Байерн, тъй като полският национал е водещият реализатор през този сезон както в Бундеслигата (25 гола), така и в Шампионската лига (11 гола).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА