Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 18:18 1 681 0

Солскяер ще продължи да води Манчестър Юнайтед

  • солскяер-
  • треньор-
  • бъдеще-
  • доверие-
  • манчестър юнайтед-
  • бюджет-
  • трансфери-
  • селекция-
  • уудуърд

Норвежецът дори ще получи 250 милиона за трансфери

Солскяер ще продължи да води Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Оле Гунар Солскяер е много вероятно да продължи да води Манчестър Юнайтед и през следващия сезон. Вицепрезидентът на „червените дяволи“ Ед Уудуърд обяви, че норвежецът има пълното доверие на шефовете на клуба и няма никакво съмнение, че той ще остане на поста си и през следващия сезон.

Не само това, но Уудуърд разкри, че Солскяер ще разполага с 250 милиона паунда за привличането на нови попълнения през летния трансферен прозорец.

Смята се, че основните трансферни цели на Манчестър Юнайтед през следващото лято ще са Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, Джак Грийлиш от Астън Вила, Джеймс Мадисън от Лестър и Доминик Калвърт-Люин от Евертън.

„Ние правим всичко възможно, за да осъществим силен финал на сезона във Висшата лига, Лига Европа и Купата на Англия. Намираме се в последната третина от сезона. В същото време продължаваме да се стремим да развиваме състава си. Имаме за цел да подновим условията по договорите на някои от футболистите, с които разполагаме, а други внедряваме в първия състав от академията“, коментира Уудуърд.

„Трансферът на Фернандеш доказва, че продължаваме да изпълняваме плана на Оле. Искаме да привлечем опитни играчи с нашата визия за играта“, добави той.

„Въпреки че ни предстои още много работа, напредваме с увереност в правилната посока“, каза още Уудуърд.

Приходите през последната година в клуба са намалели с 39 милиона паунда заради неучастието на отбора в Шампионска лига.

Феновете на клуба продължават да призовават собствениците от семейство Глейзър да продадат Манчестър Юнайтед.

Дългът на „червените дяволи“ нараства със 73,6 милиона паунда през последната година.

От Манчестър Юнайтед твърдят, че не са изненадани от спада на паричните средства от телевизионни права и очакват приходите за цялата година да достигнат до 580 милиона паунда.

Оле Гунар Солскяер е похарчил 210 милиона паунда за трансфери. По негово настояване в отбора бяха привлечени Хари Магуайър, Аарън Уан-Бисака, Даниел Джеймс, Бруно Фернандеш и Одион Игало.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА