Last news in Fakti

28 Февруари, 2020 12:26 1 800 1

Капитанът на Реал записа името си в историята на Шампионската лига

  • реал мадрид-
  • серхио рамос-
  • шампионска лига-
  • манчестър сити

Интересното е, че на втора позиция в антикласацията, която също се дели от няколко играчи, има футболист на български клуб

Капитанът на Реал записа името си в историята на Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос за пореден път се записа в историята на Шампионската лига. Този път Рамос не се отчете с гол или трофей, а с пореден червен картон в мача от 1/8-финалите с Манчестър Сити (1:2), който е 27-ият в кариерата му.

В самия турнир Рамос дели първата позиция със Златан Ибрахимович и Едгар Давидс, като всички имат по 4 червени картона.

Интересното е, че на втора позиция в антикласацията, която също се дели от няколко играчи, има футболист на български клуб. Бразилският плеймейкър на Лудогорец Марселиньо има 3 изгонвания, с колкото са Марко Верати, Филип Мексес, Кристиан Киву и легендата Патрик Виера.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    2 0 Отговор
    Този играч при всеки сблъсък с противников играч , целта му е ако може да го контузи и то здраво. Хубавото е , че съдиите го разбраха и не си поплюват много-много с картоните.