Last news in Fakti

28 Февруари, 2020 19:44 1 242 1

Берое спря устрема на Локомотив Пловдив

  • берое-
  • локомотив пловдив-
  • камбуров-
  • макута

Старозагорци спечелиха с 2:0, Камбуров вкара своя гол номер 230

Берое спря устрема на Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Берое победи с 2:0 Локомотив Пловдив в първата среща от 23-тия кръг на родната efbet Лига. Попаденията за старозагорци отбелязаха Гаюс Макута и Мартин Камбуров, който се разписа от дузпа. Бившият стрелец на Локо Пд вкара своя гол №230 в българския елит. За да подобри рекорда на Петър Жеков за най-много отбелязани попадения в елита, нападателят трябва да вкара още 23 гола.

В 5-ата минута Лукас Масоеро се справи с Мартин Камбуров в наказателното поле и не позволи на бившия играч на Локо да стреля към вратата на Илко Пиргов.

Четири минути по-късно Локомотив имаше шанс да открие резултата под Аязмото, но Душан Перниш се намеси отлично срещу Анте Аралица.

В 18-ата минута след изпълнение на корнер изстрел на Теди Мезаг бе отразен от Илко Пиргов.

Шест минути по-късно Пиргов пресрещна Алиун Фал. Стражът се хвърли на шпагат извън наказателното си поле, но топката удари и лявата му ръка, което предизвика протести от резервната скамейка на старозагорци.

Секунди след това грешка в средата на терена позволи на Камбуров да открадне топката и да напредне, той подаде към Фал, но защитниците на Локо Пд се справиха с опасността.

В 35-ата минута Гаюс Макута откри резултата в полза на Берое. Новото попълнение на старозагорци стреля от около 25 метра, топката първоначално се удари в горната греда,преди да влети в мрежата на Пиргов.

Четири минути по-късно Илко Пиргов извърши нарушение срещу Алиун Фал и този път Драгомир Драганов посочи бялата точка. Мартин Камбуров застана зад топката и наказа бившия си тим, вкарвайки своя го номер 230 в елита на българския футбол.

На полувремето Бруно Акрапович извърши втората си смяна, след като Карагерен отстъпи мястото си на младия Николай Николаев. В началото на втората част Парвиз Умарбаев бе заменен от Миховил Клапан.

В 52-ата минута Алиун Фал пусна хубаво топката в наказателното поле към Стив Фуртадо, който обаче я прати над вратата на Пиргов.

Десетина минути по-късно Димитър Илиев не успя да уцели топката във въздуха, а след това при опита му да стреля Душан Перниш улови топката


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХА ХА

    1 0 Отговор
    Татко Смърф ще пусне някой майтап .