Last news in Fakti

2 Март, 2020 16:59 1 218 2

Нападател на Левски изгърмя и за двата мача с Лудогорец

  • дени алар-
  • левски-
  • лудогорец-
  • бфс

Дисциплинарната комисия на БФС наказа Дени Алар за три срещи

Нападател на Левски изгърмя и за двата мача с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски Дени Алар беше глобен от Дисциплинарната комисия на БФС с лишаване от състезателни права за три мача и глоба в размер на 800 лева. Така австриецът ще бъде извън сметките на Петър Хубчев в предстоящите мачове с Лудогорец (за Купата на България и в efbet Лига) и Ботев (Враца).

"За директен червен картон – „Ритане с крак в тялото на противников състезател при спряна игра“ на основание чл.22, ал.2, б. Г, колонка 4 – ДК наказва Дени Алар – състезател на ПФК „Левски“ гр. София със ССП за 3 срещи и глоба в размер на 800 лева", съобщава БФС.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    4 4 Отговор
    Кирил Домусчиев ли се е произнесъл или разпоредил на БФС-то?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.