2 Март, 2020 18:26 1 131 0

Кирил Десподов с благотворителна инициатива

  • кирил десподов-
  • благотворителност-
  • фен-
  • цска

Известният привърженик на ЦСКА от Карлово от години се бори с тежко заболяване. Сега Ники се нуждае от още 6500 лева

Кирил Десподов с благотворителна инициатива - 1
Снимка: Twitter

Националът Кирил Десподов отново се прояви с благороден жест. Голмайсторът на австрийския Щурм (Грац) обяви, че стартира търг за негова фланелка, като сумата ще бъде предоставена за лечението на Николай Божиков. Известният привърженик на ЦСКА от Карлово от години се бори с тежко заболяване. Сега Ники се нуждае от още 6500 лева.

Припомняме, че преди дни Десподов беше опериран в Инсбрук. Сега голмайсторът е в България и продължава възстановяването си. Бившата звезда на ЦСКА сподели в "Инстаграм" снимка от неделните процедури в компанията на кондиционния треньор на "червените" Кирил Динчев.

Кирил Десподов с благотворителна инициатива

Съобщението на Десподов във "Фейсбук":

Здравейте, приятели!

Един истински армеец, Николай Божиков се нуждае от нашата помощ. За да може да диша, той има нужда от нов апарат, чиято цена е 19 000 лева, като до крайната цел остават още 6500 лв. Чрез страницата си тук организирам благотворителен търг за тениската от снимката, като победителя ще я получи лично от мен.

Началната цена е 100 лв, крайният срок е четвъртък (5 март). Всеки, който иска да участва може да го направи с коментар под снимката. Благодаря ви и успех!

ДСК: IBAN BG43STSA93000021121260
BIC: STSABGSF
Име: НИКОЛАЙ ТОДОРОВ БОЖИКОВ

PayPal: paypal.me/kalofereca

С карта:

https://www.gofundme.com/f/a-new-breathing-machine-for-nikolay


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА