Last news in Fakti

2 Март, 2020 20:32 1 387 8

В Берое ще разчитат на паметната дата в мача с ЦСКА

  • валентин грудев-
  • берое-
  • цска-
  • футбол

За нас победа ще означава поредна крачка към целта -Топ 6

В Берое ще разчитат на паметната дата в мача с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор ма Берое Валентин Грудев коментира пред "Тема Спорт" победата над Локо (Пловдив) (2:0) и предстоящото гостуване на ЦСКА, за което в тима се надъхват с култова дата.

"Мачът на "Армията" е на паметна за нас дата - 7 март, защото на същата преди пет години (б.р. - 2015-а) постигнахме единствената си победа над ЦСКА като гост в клубната си история. За нас двубоят е с пo-особено значение заради този факт и както във всеки двубой, така и в този излизаме за победа. Тя би ни доближила до заветната цел - място в първата шестица", коментира шефът при заралии.

"За нас победа ще означава поредна крачка към целта -Топ 6. За ЦСКА срещата също е от голямо значение, защото тя би ги доближила до позиция в челото на класирането. Не се заблуждаваме, че мачът ще има нещо общо със загубата им от Царско село. Тази среща ще е от съвсем друг калибър. Фактът, че те отстъпиха на новака, се дължи повече на това, че подцениха съперника си. А и Царско село се представи добре. Ние няма да подходим със заблуда от този факт", подчерта Валентин Грудев.

"Още сме далеч от изпълнение на целта си, тъй като ни остават три важни двубоя, в които трябва да защитим класата си. Двубоят с Локо Пловдив ни показа, че притежаваме класа, по-добра в сравнение с есента. Новите се представиха на подобаващо ниво. С течение на времето те ще се сработват и израстват. А оттам и класата ни ще се вдига. Да не забравяме и че имаме в запас трима контузени - Йосипович, Охене и Александър Василев. Те ще бъдат на линия за заключителната част от първенството. С тях ще имаме взаимозаменяемост на всеки пост и ще показваме още по-качествени игри, с които да радваме публиката", поясни Грудев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Люляк

    1 0 Отговор
    Гришата си е предплатило.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа Вълкът

    1 3 Отговор
    7 души от селата, 2 циганина по крилата и 1 турчин в средата Берое е шампион на страната!

    Коментиран от #4

  • 4 ХА ХА

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    Поете , поете , да ми ядеш м@дете .

    Коментиран от #5

  • 5 Алфа Вълкът

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "ХА ХА":

    Това е истина бе убитак! Коментаторът го е казал още преди 35г като стават шампиони.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 ???

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Не съм от Пловдив. Само дето си забравил да напишеш, че стават шаппиони, когато ЦСКА и ЛЕВСКИ са преименувани на СРЕДЕЦ и ВИТОША, а БЕРОЕ пада с 8:1 от ТРАКИЯ сега БОТЕВ Пд.

    Коментиран от #8

  • 7 ХА ХА

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Това за м@дете остава заради цялостното ти "творчество" .
  • 8 Чичо Мичо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "???":

    И аз не съм от Пловдив,ама прочети колко дузпи дава съдията за Тракия...