Last news in Fakti

3 Март, 2020 11:04 847 0

Мачът между Алавес и Валенсия без публика заради коронавируса?

  • ла лига-
  • испания-
  • коронавирус-
  • алавес-
  • валенсия

Освен това, испанските власти искат да предотвратят идването в Испания на феновете на италианския Аталанта

Мачът между Алавес и Валенсия без публика заради коронавируса? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Витория е един от испанските градове, които са най-засегнати от коронавируса. Там има осем заразени, което може да доведе до мач без публика.

В 27-ия кръг на Ла Лига, който започва в петък, Алавес приема Валенсия, но феновете на двата тима може и да не бъдат допуснати на "Мендисороса".

Говорителят на Министерството на здравеопазването на Испания Фернандо Симон заяви, че Витория и Торехон са най-критичните точки в страната и трябва да се вземат сериозни мерки там. Той сподели и че се очакват близо 2500 привърженици на Аталанта, които ще пристигнат в Испания за гостуването на Аталанта на Валенсия в Шампионската лига през следващата седмица.

"Трябва да сме внимателни с феновете, които ще пътуват от засегнатите зони в Северна Италия и да потърсим начин да не идват", каза Симон пред "La sexta".

Италианското правителство забрани да има срещи с публика до 8 март в регионите на Ломбардия, Венето, Емилия-Романа и в провинциите Сабона и Песаро-Урбино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА