Last news in Fakti

5 Март, 2020 15:03 2 112 2

Нулев шанс Лукоки да се върне в първия отбор на Лудогорец

  • джоди лукоки-
  • лудогорец-
  • футбол

Бързакът отказа да поднови договора си, който изтича през лятото

Нулев шанс Лукоки да се върне в първия отбор на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Нулев изглежда шансът Джоди Лукоки да играе за първия отбор на Лудогорец, твърди "Меридиан мач". Конгоаецът играе за дубъла при победата над Спартак (Варна) с 1:0 онзи ден и се появиха информации, че може да бъде върнат в състава на Павел Върба.

Въпреки контузията на Жоржиньо, то на този етап Лукоки няма никакъв шанс отново да играе за първия отбор на "орлите".

Бързакът отказа да поднови договора си, който изтича през лятото. По всичко изглежда, че е изиграл последния си мач за тима.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИБН ЕБН АЛ хххаааамилллл

    0 0 Отговор
    Този и без това играеше по 4 мача на сезон, само последния малко повече, ААААА и в контролите в Белек беше титу........... Иначе е МУА БЕЗ ТИКВА....... пращайте го в Конго, има още места по дърветата
  • 2 El chapo

    0 0 Отговор
    Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър