Last news in Fakti

5 Март, 2020 17:15 5 448 10

Барселона ще прави нов отбор за Меси

  • меси-
  • отбор-
  • трансфер-
  • играчи-
  • барселона-
  • селекция

Каталунците са готови да привлекат само първокласни футболисти

Барселона ще прави нов отбор за Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона подготвя сериозна лятна офанзива на трансферния пазар, за да може да изгради нов състав за звездата на отбора Лионел Меси. Ръководството на клуба иска Меси да се радва и да бъде конкурентоспособен през последните си години на „Камп Ноу“. Барселона загуби от Реал Мадрид на „Сантиаго Бернабеу“ в мач, в който имаше толкова причини за оптимизъм, колкото и за песимизъм. Един от изводите е, че Лионел Меси беше твърде сам. В клуба са на мнение, че трябва да работят интензивно, за да изградят състав около Меси.

В Барселона нямат намерение да повтарят грешките си от предишните години. В клуба са решени да привличат само с първокласни футболисти, а не с играчи, които да бъдат някаква алтернатива от резервната скамейка.

Барселона възнамерява да привлече минимум двама защитници и двама нападатели. Каталунците се нуждаят от четвърти централен защитник, който да бъде конкуренция на Жерар Пике, Клеман Ленгле и Самюел Умтити.

Не е изключено отборът да се опита да си върне Неймар от Пари Сен Жермен или ще се търси друг футболист с подобен профил на игра. На всяка цена Барселона иска да привлече и нов централен нападател, който да бъде реална алтернатива на Луис Суарес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинката

    14 2 Отговор
    Лео и аз отиваме в Ювентус! Тримата най-добри нападатели в света, ще се съберат в една отбор! Другите отбори да търсят защитници! По моите сметки, ще бележим по 10-11 гола на мач!
  • 2 Гошо

    4 3 Отговор
    С треньор кога ще вземат???

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 цЕсКи лЕсЕкА

    3 17 Отговор
    Eдинственото което трябва да направи Барса е да продаде това нелепо джудже! Така всички ще се отърсят от него а в новият му отбор ще лъсне истината! Меси не е никакъв по специален футболист,дори е под средно ниво! Той играе що годе прилично само в местното първенство и то само срещу малките отборчета! Нищо голямо не е направил в големите мачове!

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Колко сте слепи

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "цЕсКи лЕсЕкА":

    Ти колко си малаумен да напишеш такова нещо да кажеш че е под средното ниво я вземи погледни колко гола и асистенции има този сезон и колло гола имат барса в ла лига и да кажеш че не вкарва в големите мачове хсхах само дето е най-големия рализатор в ел класикото и да вметна за оня полу финал срещу баерн да ти кажа писнало ми е да чета малаумни коментари от футнолни инвалиди дето си нямат понятие от футбол и говорят тъпотии

    Коментиран от #10

  • 8 Messi G.O.A.T

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "цЕсКи лЕсЕкА":

    А кой има 6 златни топки,а?

    Коментиран от #9

  • 9 Пеле

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Messi G.O.A.T":

    И колко световни титли с Аржентина?
  • 10 реалист

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Колко сте слепи":

    Много отдавна му мина времето Меси,сега е просто едно футболно джудже,най-правилното решение за барса е да го остави да си ходи,и да направят нов отбор от млади играчи с най много 3 по опитни играчи,тоя само се бърка в работата на скаутите и треньорите,за това барса ще са си посредствен отбор тая година,Реал с лекота ги премазаха а те също са доста под нивото на Ман сити и Ливърпул ---и най важното СПЕШНО ТРЯБВА ДА РАЗКАРАТ КИКЕ СИТИЕН-това е истината.