Last news in Fakti

6 Март, 2020 09:58 1 111 0

Рамос и Пике стават олимпийци

  • жерар пике-
  • серхио рамос-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • токио 2020

В разширения състав има общо четирима футболисти на Барселона

Рамос и Пике стават олимпийци - 1

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е в предварителния списък с играчи за олимпийския отбор на Испания за Токио 2020. В разширения състав има и четирима футболисти на Барселона.

Това са колегата му в отбраната на "ла фурия роха" Жерард Пике, Серхио Бускетс, Серхи Роберто и младия Ансу Фати. Рамос е амбициран да отиде на олимпийските игра и да се лиши от почивка през това лято, в което ще има и европейско първенство по футбол.

Финалният мач на шампионата е точно 10 дни преди старта на олимпийския турнир. Очаква се испанската федерация да обяви днес окончателният списък с играчи за игрите в японската столица.

В Токио отбори ще изпратят още домакина Япония, Германия, Румъния, Франция, Нова Зеландия, Египет, Кот д'Ивоар, ЮАР, Австралия, Южна Корея, Саудитска Арабия, Аржентина и Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА