Last news in Fakti

7 Март, 2020 12:13 1 501 2

Ново задържане на Роналдиньо в Парагвай

  • роналдиньо-
  • бразилия-
  • парагвай

Няма право да напуска Бразилия, тъй като не е платил глоба в размер на 2.3 млн. евро

Ново задържане на Роналдиньо в Парагвай - 1

Бившата футболна звезда на Барселона и националния отбор на Бразилия Роналдиньо отново беше задържан от властите в Парагвай по нареждане на главния прокурор, съобщи Reuters.

Роналдиньо и неговият брат Роберто де Асис Морейра бяха задържани заради използването на фалшиви документи за самоличност на летището в Асунсион на 5 март. На следващия ден бившият футболист бе освободен, но няколко часа по-късно отново е бил арестуван. В момента братята са в участъка и днес ще бъдат изслушани в прокуратурата.

Както е известно, Роналдиньо няма право да напуска Бразилия, тъй като не е платил глоба в размер на 2.3 млн. евро за екологични престъпления при строителство в Порто Алегре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    Съвсем несправедлива глоба. Нереално е Роналдиньо да е направил каквито и да било екологични нарушения.
  • 2 Вуйо

    0 0 Отговор
    Е това е съд няма няма щото е известен като тука