Last news in Fakti

7 Март, 2020 20:33 7 712 7

Започна делото на Роналдиньо, двамата с брат му с белезници в съда (ВИДЕО)

  • роналдиньо-
  • съд-
  • бразилия

Двамата бразилци бяха арестувани в петък в хотел в Асунсион, Парагвай

Започна делото на Роналдиньо, двамата с брат му с белезници в съда (ВИДЕО) - 1

Бившата футболна звезда Роналдиньо и брат му Роберто Азис бяха отведени с белезници в съда в Парагвай след ареста им заради влизане в страната с фалшиви документи за самоличност.

Прокуратурата поиска да бъде удължено задържането в ареста за 39-годишния Роналдиньо и брат му, докато техният адвокат Сержио Кейрош поиска двамата да бъдат освободени, тъй като няма риск да се укрият.

Двамата бразилци бяха арестувани в петък в хотел в Асунсион, Парагвай, където били отседнали по бизнес дела, а малко преди да бъдат арестувани са се готвели да отлетят обратно към Бразилия.

Освен това Роналдиньо, който има сериозни проблеми с властите в Бразилия заради неплатени данъци, е посочил, че е получил паспорта като подарък от бразилския бизнесмен Вилмонедес Соуса Лирия, който в момента също е в затвора.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    30 1 Отговор
    Колкото пари да дадеш на един футболист пак няма да му стигнат ..шилиту си и шили....
  • 2 Разум

    13 2 Отговор
    Не на чужди раси в България. Вижте тези черни, брутално бият 15г. вероятно бяло момиче и й вземат насила обувките и айфона. Малък пример на черна престъпност. Caught On Camera: Teens Viciously Attack 15-Year-Old likely White Girl In Brooklyn https://www.youtube.com/watch?v=l7BcOa_EZ4A
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 КПСС-БКП

    21 4 Отговор
    Цигани !
  • 5 Зайко Байко многознайко

    6 0 Отговор
    Така е ,там ги затварят защото не плащат данъци на държавата а у нас защото не плащат на ГЕПИ (герб)!
  • 6 Енвер ходжа

    3 3 Отговор
    Това е най-добрият футболист на света!
  • 7 Мангосуту бутелези

    1 1 Отговор
    По добре в парагвайски затвор отколкото в бежанският лагер в харманли