Last news in Fakti

10 Март, 2020 06:36 1 927 0

Лестър разпиля Астън Вила (ВИДЕО)

  • лестър-
  • астън вила-
  • висша лига

„Лисиците” сразиха своя противник с 4:0 и направиха сериозна заявка за класиране в Топ 4

Лестър разпиля Астън Вила (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Лестър постигна лесен успех над Астън Вила в мач от 29-ия кръг на Висшата лига. „Лисиците” сразиха своя противник с 4:0 и направиха сериозна заявка за класиране в Топ 4 в края на сезона.

Джейми Варди успя да се разпише за пръв път в последните седем мача, като за близо половин час игра днес, наниза две попадения. Другите две бяха на Харви Барнс.

Лестър показа солидна игра в предни позиции, докато в същото време отбраната на гостите от Бирмингам бе повече от разочароваща. Фрапантни грешки на Пепе Рейна и английския национал Тайрън Мингс до голяма степен предрешиха крайния победител в срещата рано-рано.

Лестър разпиля Астън Вила (ВИДЕО)

В заключителните минути на първото полувреме бившият страж на Ливърпул сгреши фатално, след като направи неразчетено излизане извън пеналта и позволи да бъде финтиран с лекота от Харви Барнс, който след това нямаше проблеми да се разпише.

Останалите три гола паднаха през втората част, а първият от тях бе дело на Джайми Варди, който се появи в игра в 59-ата минута на срещата. Само четири по-късно голмайсторът на Висшата лига реализира от дузпа, която бе отсъдена за игра с ръка на Тайрън Мингс.

В 79-ата минута Варди отново бе точен, за да направи резултата 3:0 в полза на „лисиците”. Крайния резултат направи Барнс с точен изстрел пет минути преди края.

Във временното класиране тимът на Брендън Роджърс заема третата позиция с актив от 53 точки, докато Астън Вила е предпоследен със само двадесет и пет пункта на сметката си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА