Last news in Fakti

10 Март, 2020 13:11 1 551 2

Милан и Златан Ибрахимович сядат за тежки преговори

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • италия-
  • серия а

Голаджията има договор на "Сан Сиро" до края на сезона, като в него има и опция за едногодишното му удължаване.

Милан и Златан Ибрахимович сядат за тежки преговори - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Милан Иван Газидис ще седне на преговори със Златан Ибрахимович, за да представи плановете на клуба за следващия сезон. Това ще е опит на ръководството на "росонерите" да убедят шведската звезда да остане на "Сан Сиро и отвъд настоящата кампания.

Италианският журналист Николо Шира информира, че самият Ибрахимович е пожелал подобна среща, за да му бъде изяснен планът на клуба за бъдещето. Голаджията има договор на "Сан Сиро" до края на сезона, като в него има и опция за едногодишното му удължаване.

Ситуацията в Милан изглеждаше, че тръгва в правилна посока, но разправиите между Газидис и легендите, и управници Звонимир Бобан, и Паоло Малдини отново разклатиха ситуацията в Милано.

Шведският таран иска гаранции за амбицията на клуба, както и определени разяснения около собствената си роля в състава.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Златан Ибрахимович

    2 0 Отговор
    Ся, много мъ е яд за Бобан! Или го връщате или не го връщате, щото кото да напрайти, оставам! Освен това, искам на тоя грък да му изплющя щерката и жената ако може, щото ако не може, ще трябва него да изплющя! Колкото за парата, там ще се изкаже жената, и не си мислете че ще се съглася на по-малка заплата от Божинката!
  • 2 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ДА ГО ПРОВЕРЯТ -ИМА ЛИ БЕЛИ КОСМИ В ГАЩИТЕ !!! АКО ИМА" ЧАО РАГОЦО МИО" -ОТИВАЙ ПРИ "КАРАТИСТА ФУТБОЛИСТ И АРТИСТ ФРАНСЕЗ " !!!!!