Last news in Fakti

10 Март, 2020 14:44 1 021 0

Черно море с юноши и резерви отстъпи на Балчик в учебна игра

  • черно море-
  • футбол-
  • черноморец балчик

Срещата на стадион "Младост" във Варна завърши 2:1

Черно море с юноши и резерви отстъпи на Балчик в учебна игра - 1
Снимка: ПФК Черно море

Отборът на Черно море отстъпи с 1:2 на Черноморец Балчик в учебна игра. Проверката се игра на стадион "Младост" във Варна, а в нея наставникът Илиан Илиев използва доста юноши от школата на тима, състезаващи се в елитната група до 19 години, както и играчи, които са записали по-малко игрови минути в efbet Лига. Останалите футболисти имаха нормално занимание на стадион "Тича" тази сутрин.

Черно море с юноши и резерви отстъпи на Балчик в учебна игра
Снимка: ПФК Черно море

"Моряците" поведоха в резултата в 15-ата минута. Дани Кики проби отдясно и пусна успореден на голлинията пас към Жордао Кардосо, който на задна греда реализира за 1:0. Малко след това добра комбинация завърши с ефектен удар на Исмаил Иса и добро спасяване на Християн Христов. Лъчезар Йорданов получи топката от Дани Кики, финтира бранител в наказателното поле, но се забави и не успя да нанесе удар. Йорданов видя нахлуващия Иса, копна топката към точката на дузпата, където нападателят със странична ножица прати кълбото в далечния ъгъл, но стражът на гостите майсторски се разтегна и успя да избие.

Черно море с юноши и резерви отстъпи на Балчик в учебна игра

Малко след подновяването на играта Балчик изравни. Дани Георгиев центрира отдясно, а Иван Михайлов с глава вкара за 1:1. Малко след това Дани Кики отправи много силен удар от дъгата на наказателното поле, но топката мина на сантиметри от горния десен ъгъл на вратаря Християн Христов. Последва хубав удар с глава на Мирослав Енчев, който засече центриране от корнер, но топката премина покрай вратата. В последната минута след грешка на вратаря Павел Евтимов гостите успяха да реализират. Автор на попадението стана Тодор Таушанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА