Last news in Fakti

11 Март, 2020 08:24 17 778 15

Меси плаща милионите дългове на Роналдиньо, спасява го от затвора

  • лионел меси-
  • роналдиньо-
  • парагвай-
  • футбол

Аржентинецът вече е наел елитен екип от адвоакти, с помощта, на които да успее да измъкне бразилеца от затвора в Парагвай

Меси плаща милионите дългове на Роналдиньо, спасява го от затвора - 1

Лионел Меси ще плати гаранцията и дългове от 3 милиона долара, за да помогне на бившия си съотборник и приятел Роналдиньо в тежкия за него момент, пишат каталунските медии.

Аржентинецът вече е наел елитен екип от адвоакти, с помощта, на които да успее да измъкне бразилеца от затвора в Парагвай.

Припомняме, че Роналдиньо бе арестуван, след като влезе в страната с фалшив паспорт заедно със своя брат Роберто. Съдът в столицата Асунсион реши да остави играча зад решетките, а прокурорът Осмар Легал открито заяви, че за провинението си легендарният бразилец трябва да получи ефективна присъда.

Гаранцията на Рони е 4 милиона евро, които Меси възнамерява да плати. Той също така е изразил готовност да даде допълнителни 9 милиона евро, с които да покрие дълговете, които Роналдиньо има в родината си.

Бразилецът бе част от Барселона в периода 2003-2008, в който Меси направи пътвите си големи крачки в мъжкия футбол.

Именно след напускането на Роналдиньо в посока Милан, Меси успя да се развие до невероятното ниво, което му донесе шест "Златни топки".

Двамата имаха отлични отношения, докато играеха заедно, а Меси не е крил, че за него Роналдиньо е бил истинско вдъхновение и страхотен приятел.

Междувременно трима от служителите на летището, носещи вина за навлизането на Роналдиньо и Роберто с фалшивите паспорти, бяха задържани.

Междувременно аржентинският в. "Оле" публикува снимка от затвора, където Роналдиньо изкара последните дни.

Според изданието, той е приел да играе в турнира, който се организира на всеки шест месеца там. Аржентинската медия твърди още, че обвинението има данни, че бразилецът и брат му са опитали да си платят в местна банка сумата от около 9 хиляди долара на човек, с която да започнат процедура по натурализиране като парагвайски граждани.

Така те ще избегнат проблема с паспортите...

Но се оказва, че освен финансовите изисквания, за да получиш гражданство в страната, трябват още престой (3 години) в Парагвай и гаранции от местни институции. Такива прочутият бразилец и брат му нямат.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    21 0 Отговор
    Карбуратора толкова пари завъртя, така ли профукал всичко?

    Коментиран от #4

  • 2 Играч

    31 3 Отговор
    Ако може да оправи и на Кубрат версиите на Белмекен.9 млн. ще извади едни 5000 лв не вярвам да го сбъркат
  • 3 Затова

    18 1 Отговор
    драги приятели, като подпишете (дай Боже) за 100 милиона с Интер или ПСЖ първо си наемете финансов съветник. А още по-добре трима. И не е зле мама или тати да фърлят по едно око на сметките, за всеки случай.

    Коментиран от #6

  • 4 Бачо Киро

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    И аз това се чудех, явно всичко е профукал.
  • 5 Телефончету

    13 0 Отговор
    Бих казал така,, Приятел и колега в нужда се познава, тези държавици имат много строг контрол, не дават и,, гарга,, да прехвръкне,,...!

    Коментиран от #7

  • 6 kkk

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Затова":

    А да ти вадя ли случаи в които финансовия съветник краде като за последно? Нямаш ли поне 10 гънки в мозъка спасение няма, парите изтичат бързо и ей ти го резултата- не един и двама от известните личности са обявявали фалит...
  • 7 Бачо Киро

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Телефончету":

    Вярно е, Меси явно е приятел на място. То ясно, че има възможност, но точно тея с възможностите не дават лесно.

    Коментиран от #11

  • 8 хахаха

    6 0 Отговор
    брей какви закони какво прилагане за ползване на фалшиф паспорт затвор а наще за трафик на кокаин какво направиха на гълъбинчо...

    Коментиран от #12

  • 9 Иванов

    20 2 Отговор
    Спортисти,като Меси и Ван Бастен,които със скромността и спортменското си поведение на терена,доказват,че са истински хора и в живота.Меси не е забравил помоща в труден момент,която е получил от съотборника си Роналдиньо.Нека да се учат на това и нашите спортисти.
  • 10 Kiro pora

    1 3 Отговор
    Каде са мо парите
  • 11 Абе Бачо ти мъж ли си или жина..?

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бачо Киро":

    Се не моем разберем, къф е тоз лаф,, тея,, и второ ти ако даваш пари за изгода, има наистина истински хора и приятели...!
  • 12 Домакин

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "хахаха":

    Гълъбинчо не е извършвал трафик на наркотици в България!
  • 13 Горо

    10 0 Отговор
    Меси, освен велик футболист, е и великодушен и признателен човек. Днес хора като него се броят на пръсти! Трогателно е, че той подава ръка на приятеля си Роналдиньо в такъв труден момент! И дано всичко мине благополучно!
  • 14 петел

    0 4 Отговор
    Епа ква е логиката да плащаш на доказан престъпник, бивш милионер, който си е изиграл, изпил и изшмъркал парите огромните дълговете, като тея пари можеш да ги дадеш за благотворителност??? ЕВАЛА МЕСИ! Отново доказа, че мислиш точно като футболист.
    ПП И двамата са богопомазани от към футболни качества, това е сигурно.
  • 15 Ще се поболееш ли...?

    1 0 Отговор
    Ако не мине благополучно и няма да правиш нищо, дорде следиш. развръзката...!