Last news in Fakti

12 Март, 2020 07:06 1 584 4

Треньорът на Локо Пд: Не сме яли шамари, Крушарски не е такъв човек

  • локомотив пловдив-
  • бруно акрапович-
  • христо крушарски

Заслужава да го поздравим с хубава игра и победа срещу Етър

Треньорът на Локо Пд: Не сме яли шамари, Крушарски не е такъв човек - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Локомотив Пловдив Бурно Акрапович коментира отношенията си със собственика Христо Крушарски. Босът на пловдивчани изрази недоволство от последните резултати и къде на шега, къде сериозно, заяви, че в сряда ще се види с отбора и ще раздава шамари. Такова нещо не е имало.

“Последните резултати (б.р. загуба от Берое и равенство с Витоша Бистрица) изискват реакция от целия отбор. Не бях подценил мача с Витоша, но спадът в резултатите е обясним на фона на това, че работим с половината футболисти. С Христо Крушарски се чухме във вторник. Не сме яли шамари, а и той не е такъв човек. Изисква отговорност, но и проявява разбиране. Радваме се, че сега идва период, в който ще е по-близо до отбора. Гарантирам ви, че това е много важно. За някои няма да е спокойно, но босът е решителен човек, който действа и винаги си поставя амбициозни задачи. Заслужава да го поздравим с хубава игра и победа срещу Етър”, казва Акрапович пред “Меридиан Мач”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Унуфри

    2 0 Отговор
    А кажи честно като мъж, какво му ядохте. Признай си и че ти олекне
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иванчо

    0 1 Отговор
    Крушарски по-голям селянин дори от Венци Стефанов