Last news in Fakti

17 Март, 2020 08:59 5 978 5

Левски бие шута на Ники Михайлов и Миятович

  • николай михайлов-
  • милан миятович-
  • левски-
  • футбол-
  • зоран попович

Двамата взимат и най-големи заплати сред вратарите на "Герена"

Левски бие шута на Ники Михайлов и Миятович - 1
Колаж: fakti.bg

Вратарският казус в Левски изглежда предрешен, пише "Тема Спорт". В момента "сините" разполагат с четирима вратари, а през лятото бройката им ще нарасне с още един. Това са Милан Миятович, Николай Михайлов, Петър Иванов и привлеченият от Славия Георги Георгиев.

От 1 юли играч на столичани става и стражът Зоран Попович, който в момента е част от сръбския гранд Цървена звезда. Нещата клонят натам, че след края на кампанията с Левки ще се разделят Милан Миятович и Николай Михайлов, които взимат и най-големи заплати.

32-годишният Миятович беше привлечен през лятото и веднага се утвърди като титуляр под рамката. Той е пропуснал само един мач през сезона - визитата на втородивизионния Спартак Варна от 1/16-финалите за Купата на България. Договорът на черногорския национал изтича с края на сезона.

В него има клауза за удължаването му с още една година. С оглед финансовата ситуация на "Герена" тя едва ли ще бъде задействана. Николай Михайлов пък не е доволен от статута си на резерва, а напоследък не влиза и в групата. През миналата година той игра добре и си върна мястото в националния тим.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    26 2 Отговор
    Тоя малката перука не за вратар а за нищо нестава стига го лансирахте заради баща му!
  • 2 Кольо

    12 0 Отговор
    да, бе адаша искал да се хвълли под тролея, скочил, ама пропуснал 😂😁
  • 3 слаботоков

    10 2 Отговор
    Що бе? Мамин Ники е най-добрия вратар! Дръжте си го !ха ха ха ха ха
  • 4 Kalist

    0 0 Отговор
    ,Абе факти ли сте или спекулации? За Милан кажете факта ясно. Не Левски му бие шута, а тъпото БФС начело с коронования гел. Те измислиха правилото.
  • 5 Смешно

    1 0 Отговор
    Това не може да е отбор щом третата резерва вратар дебелака поправката ники м. взима от най-големите заплати.А феновете събират пари да им плащат заплати.