Last news in Fakti

17 Март, 2020 14:25 1 320 1

Халф на Манчестър Сити извади Роналдо от топ 3 на лична класация

  • илкай гюндоган-
  • манчестър сити-
  • кристиано роналдо-
  • лионел меси-
  • кевин де бройне-
  • калиан мбапе

Гюндоган даде своята тройка, докато отговаряше на въпроси на фенове в социалните мрежи

Халф на Манчестър Сити извади Роналдо от топ 3 на лична класация - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган не постави Кристиано Роналдо в личната си класация за най-добрите трима футболисти в момента. Германецът сложи Лионел Меси на върха, а след него нареди съотборникът си Кевин де Бройне и Килиан Мбапе.

Миналия сезон Меси спечели "Златната топка" за шести път, след като завърши пред Върджил ван Дайк и Роналдо. Капитанът на Барселона и Кристиано си оспорват върха през последното десетилетие и не показват признаци на забавяне. Португалецът има 21 гола в 22 мача в Серия А този сезон.

Гюндоган даде своята тройка, докато отговаряше на въпроси на фенове в социалните мрежи. 29-годишният играч бе попитан и за бъдещето на Льорой Сане в Ман Сити. "Бих се радвал да останем съотборници още дълги години. Ще видим какво ще се случи", отговори той.

Германецът говори и за ситуацията със спирането на футбола и кризата с коронавируса: "Стоя си вкъщи, но за мен това не е точно почивка. Надявам се всички вие също да сте добре. Това са трудни времена за всички. Искам да кажа "благодаря" на всички в здравеопазването: лекари, сестри, работещите в болниците. Позитивното отношение ще ни поддържа силни. Ще преодолеем това!"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Меси е най набеденият за голям футболист за всички времена! След него веднага е Неймар!