18 Март, 2020 19:26 1 110 0

Буфон бил фен на Ювентус само до 7-годишна възраст

  • ювентус-
  • джанлуиджи буфон-
  • джовани трапатони-
  • интер

Влюбих в Джовани Трапатони и започнах да подкрепям Интер

Буфон бил фен на Ювентус само до 7-годишна възраст - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Ювентус Джанлуиджи Буфон разкри интересна подробност, свързана с фенските му пристрастия като дете. Той е подкрепял настоящия си отбор само до 7-годишна възраст, след което е подкрепял редица други италиански тимове.

"Искате ли да ви разкрия нещо? Като дете бях фен на Ювентус, докато не навърших 7 години. Аз обаче се влюбих в Джовани Трапатони и тъй като любовта ми към него беше толкова голяма, започнах да подкрепям Интер, когато той отиде там (през 1986 г. - б.р.). След това станах привърженик на Пескара, Комо, Авелино, Кампобасо, а щом навърших 12 години, се превърнах в запалянко на Дженоа.Това показва как важните фигури са отвъд отбора. Трапатони ме наелектизираше.

Завръщането ми в Юве беше естествено. Имах чудесна година в Париж и трябва да призная, че се нуждаех от нея, за да се детоксифицирам. Ясно е обаче, че контактите с Юве винаги бяха налице чрез президента, Фабио Паратичи и старите приятели. Прекарах един сезон в чужбина без да късам пъпната връв. Не знам какво ще стане догодина. Вярно е, че преди две лета на практика бях се отказал, но след това стана каквото стана. Защо все още не съм прекратил кариерата си? Защото се чувствам добре и искам да уважа мечтите, които имах като малко дете. Тогава щях да се развълнувам, ако ми бяха казали, че ще бъда вратар в Серия "Ц"", сподели Буфон пред клубния сайт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА