25 Март, 2020 17:28 1 735 3

Ливърпул "копира" Арда Кърджали в тренировките

  • ливърпул-
  • футбол-
  • тренировки-
  • коронавирус

Благодарение на страхотните възможности за комуникация в днешно време, „червените” ще подновят занимания… онлайн

Ливърпул "копира" Арда Кърджали в тренировките - 1

Европейският клубен шампион и лидер в Англия – Ливърпул ще се възползва максимално от технологичния напредък и от следващата седмица ще стартира тренировки. Благодарение на страхотните възможности за комуникация в днешно време, „червените” ще подновят занимания… онлайн.

Българският Арда Кърджали също започна тренировки с подобни способи.

Целта на треньорския щаб на Ливърпул е играчите да поддържат добра физическа форма и да бъдат готови за подновяването на сезона, когато и да е това.

От близо две седмици тренировъчната база на мърсисайдци е затворена, след като шампионатът бе спрян заради коронавируса. Оттогава насам всеки един от играчите на тима има индивидуална програма, която да следва, но от следващата седмица тимът ще работи групово, макар и от разстояние.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    6 0 Отговор
    Кой кого копирал, я пак
  • 2 Стоян 79

    4 0 Отговор
    Със сигурност Клоп е чувал за АРДА 😂
  • 3 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Появи се информация, че Мауро Икарди обясни на феновете на Интер, че ако е искал да напусне клуба, щеше да заиграе в Струмска Слава Радомир.