Last news in Fakti

25 Март, 2020 20:11 3 660 4

Неймар с драстично по-голяма заплата от Мбапе, ето точно с колко

  • калиан мбапе-
  • неймар-
  • псж-
  • футбол-
  • заплата

Става въпрос само за заплатите от френския клуб без включване на рекламни договори

Неймар с драстично по-голяма заплата от Мбапе, ето точно с колко - 1

Оценяваният като най-скъп футболист в света за момента - Килиан Мбапе, е с драстично по-ниска заплата от тази на своя съотборник в Пари Сен Жермен Неймар. Според France Football френският суперфутболист взима нето по 21,2 милиона евро на година, докато бразилският техничар прибира по 48,9 милиона.

Става въпрос само за заплатите от френския клуб без включване на рекламни договори. Приоритет за парижани това лято ще е задържането на Мбапе с примамлива оферта за нов договор. Бъдещето на Неймар и това лято ще е несигурно и Барселона ще направи офанзива да си го върне. Преди кризата с коронавируса Мбапе беше оценяван на 200 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професор по Стоманобетон

    4 5 Отговор
    Абе защо постоянно пишете за футбол и футболните олигофрени.Няма нормален човек да гледа това подобие на игра.Футбола,и повечето спортове умряха преди години като СПОРТ!Това в момента е някаква мафиотска структура за пране на огромно количество пари,и плюс това е нагласена и нечестна игра.Тъпо е да ни занимавате с тия назобани олигофрени дето им викате звезди.УМРЕ СПОРТУ ,И ТВАЙ!

    Коментиран от #3

  • 2 Ццццццц....

    5 4 Отговор
    Все съм виждал чудо ,ама циганин да струва 200млн Е не бях виждал ....!!! Признавам

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Педал

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ццццццц....":

    Тоя циганин ако излезе срещу отбора ти ще го направи проститука на 20 километър