25 Март, 2020 20:43 1 684 4

Марио Балотели отървава затвора, пропаднаха обвиненията за изнасилване

  • марио балотели-
  • изнасилване-
  • футбол-
  • съд

Обвинения, които вместо да намерят потвърждение, се оказаха бумеранг за момичето и нейния адвокат

Марио Балотели отървава затвора, пропаднаха обвиненията за изнасилване - 1


Според прокуратурата в Бреша няма данни Марио Балотели да е изнасилил момиче преди три години, когато то е било на 16 години. След разглеждането на записите на телефоните, разследващите са стигнали до заключението, че те не са достоверни.

Поради тази причина прокурорът на Бреша Барбара Бензи е поискал архивирането на случая, а решението за това ще бъде взето следващата седмица. Тя трябваше да оцени обвиненията на момичето от Виченца, която твърдеше, че Марио Балотели я е насилил сексуално преди три години. По това време нападателя е футболист на френския Ница.

Обвинения, които вместо да намерят потвърждение, се оказаха бумеранг за момичето и нейния адвокат. От своя страна Балотели повдигна обвинение, че през декември 2017 година те са го изнудвали и са му поискали 100 000 евро, за да бъде потушен случая.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уйу

    10 0 Отговор
    Мръсна сажда
  • 2 Г. Боевски

    1 7 Отговор
    Нахалната курв@ сега ще плюе кръв като я осъдят ефективно за изнудване, лъжесвидетелстване пред съда, клевета и обезщетение от 200-300 хил евро. Лаком гъз кръв сере!
  • 3 Хммм

    7 0 Отговор
    Маймуна мръсна.Винаги съм казвал ,че на Маймуните не трябва да им се позволява да стъпват на бетон.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.