27 Март, 2020 06:52 5 645 10

Арестуваха ММА шампион в UFC пиян и с пистолет в кола

  • ufc-
  • джон джоунс-
  • мма-
  • пиян-
  • арест

В октагона той е непобедим и има 25 победи и една загуба

Арестуваха ММА шампион в UFC пиян и с пистолет в кола - 1

Шампионът в категория лека тежка на UFC Джон Джоунс е бил арестуван в щата Ню Мексико. Полицейски патрул бил повикан в четвъртък през нощта след съобщение за стрелба. На мястото бил открит Джоунс, седнал в автомобил. Той отрекъл да е стрелял, но в автомобила му имало пистолет и празна бутилка текила.

Боецът дал положителна проба за употреба на алкохол над нормата. Така той бил задържан за управление на автомобил в нетрезво състояние и небрежно използване и съхранение на оръжие. Джоунс е бил освободен под гаранция, а на 9 април трябва да се яви в съда. Боецът не за първи път има проблем с властите заради употреба на алкохол зад волана.

През 2012 година той беше отново арестуван, след като се блъсна в стълб в Ню Йорк. В октагона той е непобедим и има 25 победи и една загуба, присъдена след дисквалификация заради удар на съперника с лакът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъка

    12 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В октагона той е непобедим и има 25 победи и една загуба.
    Как е непобедим като има една загуба????

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Алфа Вълкът

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "мъка":

    Загубата му е дисквалификация не помня срещу кого, но мача си беше негов тогава? Но реално Александър Гуфстансон добре го понаби, но дадоха мача на Джоунс тъй, че не е баш непобедим.
  • 3 Hellish

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "мъка":

    Реално е непобеден Джонката.В мача в който го дисквалифицираха разамаза съперника си. Но го удари с лакът както го водят от 12-6 часа. Демек отгоре надолу. А в MMA. Има старо глупаво правило което забранява такъв удар. Защото навремето като са създавали правилника , бойните изкуства най-вече са били популярни от филмите. И понеже така се чупели дъски и тухли по филми и състезания някой е изискал това да го забранят. Джонката набива мн лакти и в този мач бодна един лакът така вертикално. И спряха мача и го дисквалифицираха. Та води се загуба, но не е победен, противникът му Мат Хамил беше размазан и в локвичка кръв.
    Та дефакто е така непобеден е ,но има една загуба колкото и тъпо да звучи

    Коментиран от #4

  • 4 CapedCrusader

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Hellish":

    Не е много глупаво това правило, защото този удар има страшно много рискове. За да се стигне до него противника е вече на земята, а удара с лакът е по-мощен от този с юмрук. Такъв лакът в главата особено от трерниран боец може в кома да те прати с лекота.

    Коментиран от #6

  • 5 Абвг

    5 1 Отговор
    Добър боец е спор няма. Може да е шампион в клетката, но не е шампион в живота. Истинският шампион е дисциплиниран и няма да кара пил или да взима наркотици и да се забърква в глупости. Тренирал съм малко и съм имал досег до истински шампиони, хора за пример на ринга и в живота, останалото е плява.

    Коментиран от #7

  • 6 Hellish

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "CapedCrusader":

    Ако си засиля лакътя под 45 градуса и те омлатя в главата няма грижи така ли. От горе надолу което е по-неестествено движение ще те пратя в кома. Виж , не се заяждам, но съм слушал за правилото коментирано от Джо Рогън и Биг Джон Макарти. Големият Джон е бил викнат като експерт да подредят общи правила , защото преди това всяка гала вечер е била със собствени и неясни и бойците са се бъркали, можеш ли да го ритнеш на земята, да му направиш ключ на малка става примерно пръст или китка, което сега е забранено. Някой от комисията боксов специалист е настоял затова защото точно бил гледал как чупят тухли с лакът. Всички знаят ,че е глупост но така е останало. Знаеш колко трудно се променят приети вече правила.
  • 7 Hellish

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Абвг":

    И какво са постигнали? Защо трябва да е дисциплиниран шампиона. Щото по филмите показват как се уважават ли? Айде стига глупости. Джонката е издънка. Майк Тайсън беше 5 пъти по издънка. Ако погледнеш в различните спортове щото тва е спорт в крайна сметка има всякакви характери.
    Това са хора, шампиона в шампион поради това което прави в дисциплината си. Може бай ти Георги от другата улица да е мн хубав човек и да помага на бабите със самотата, но това не го прави шампион.
    Всеки върши простотии, бъди милионер който е известен и го познават навсякъде , да видиш колко различно ще гледаш. Тва е характер , издънки има навсякъде, просто този е известен и за него пишат

    Коментиран от #8

  • 8 Абвг

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Hellish":

    Какво са постигнали ли- ами, станаха човеци приятелю и впоследствие възпитаха децата си и ги направиха такива. Спортът е дисциплина, който тренира и се раздава той ще разбере. Особено ако е атлет от такъв ранг той трябва да служи за пример на по-младите след него. И не всеки прави глупости, има много хора, които имат що годе морал и не взимат наркотици, не карат пили, не се бият за щяло и не щяло, живеят в хармония със себе си и околните. Повтарям, че той е много добър боец в клетката, но в живота явно е плява. Пък за Тайсън има една поговорка--парите идват, виждат колко акъл имаш и ако не е достатъчно си отиват. Това е от мен, жив и здрав

    Коментиран от #9

  • 9 Hellish

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Абвг":

    Прав си на 100%. Но спорта и това какъв си в живота нямат нищо общо. Може да си перфектен във всичко и да не си пипнал спорт. И да си най-долната утрепка и да си най-добрият в спорта който практикуваш. Та едва ли са станали човеци, просто такива са се родили. Спорта те прави по-силен, бърз здрав е спорно защото имаш мн повече износване. Но по никакъв начин не те прави по-добър или лош човек. Там е до характер възпитание и среда.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.