Last news in Fakti

28 Март, 2020 20:40 3 622 4

Адриан Муту разказа как са го скъсвали от бъзици в Интер, а Перуци е искал да го "убие"

  • адриан муту-
  • интер-
  • футбол-
  • анджело перуци

Яростта му беше голяма и ми се струваше, че иска да ме убие

Адриан Муту разказа как са го скъсвали от бъзици в Интер, а Перуци е искал да го "убие" - 1

Бившият нападател на Интер Адриан Муту призна, че съжалява за опита за „паненка” срещу Анджело Перуци на тренировки и обясни защо не е можел да паркира колата си до тренировъчното игрище. 41-годишният румънец пристигна в Италия преди 20 години, но остана само шест месеца в Интер, след което продължи във Верона.

Бившата звезда на Ювентус, Фиорентина и Парма вкара два пъти в 14-те си мача за Интер и разказа интересни истории от времето там. „Пристигнах декември и бях на 20 години. Там играеха Роналдо, Баджо, Саморани, Сането, Рекоба, Панучи, Виери, Перуци, Блан, Ди Биаджо, Зеедорф, Кордоба. Всички ми бяха идоли. Споделях съблекалня с тях и чувството беше велико”, каза той в социалните мрежи.

„Имахме задание да изпълняваме дузпи на тренировка. Бях в отбор с Баджо и го попитах дали мога да бия. Опитах да прехвърля с паненка Перуци и ударих напречната греда. В този момент „мечката” – Перуци, започна да ме гони и псува. Трябваше да избягам далеч от комплекса и можех да се оправям едва, когато той си беше тръгнал. Яростта му беше голяма и ми се струваше, че иска да ме убие”, каза Муту.

Кристиан Виери също е остави трайно впечатление в бившия румънски национал, разказвайки история как трябва да прекоси три паркинга, за да отиде на тренировка, тъй като… - не е притежавал Ламборджини или Ферари. „Малко време след пристигането ми в Интер ми дадоха кола. Бях на магистралата и чух Виери да идва отзад – не можех да го объркам, защото имаше Ферари. Намали до мен, засмя се и продължи. Пристигнах на базата 15 минути по-късно. Исках да паркирам, но той ми каза, че може да спра тук, само ако имам Ферари или Ламборджини. Трябваше да отида на три паркинга разстояние и да се върна пеш. Когато се прибрах в къщата си, се обадих на агента си, за да го попитам каква ще е първата ми заплата, тъй като мога да карам там само Ферари или Ламборджини”, завърши Муту.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост като гост

    3 3 Отговор
    Мамалигар
    Къде си тръгнал да си мериш с другите ?
  • 3 Виери си беше луда глава

    6 0 Отговор
    Бобо Виери беше и си остава най-големия бохем,зевзек от футболистите. То не бяха партита с бивши съотборници,то не бяха почерпки,то не бяха мацки,ферари ,ламбо,яхти и пр. Парите привършиха но поне си е живял!
  • 4 Чичу Ади

    2 2 Отговор
    Румънския цигойнер Муту, избягал от ромското гето и попаднал в цивилизацията... С половин грам мозък единственото, което направи беше да се нашмърка с кока. Е, поне си е купил кола и нови дрехи, че от каруца с магаре и галоши разликата не е малка.