Last news in Fakti

29 Март, 2020 13:49 6 294 5

Питър Крауч разказа за срещата си с Роналдо на плажа: Пиеше бира след бира, изобщо не ме позна

  • роналдо-
  • питър крауч-
  • футбол-
  • плаж-
  • бира

Направихме снимката и аз си тръгнах, а той остана в неведение, че и аз съм футболист

Питър Крауч разказа за срещата си с Роналдо на плажа: Пиеше бира след бира, изобщо не ме позна - 1
Колаж: БТВ

Бившият английски футболен национал Питър Крауч, който е известен с неподправеното си чувство за хумор, разказа за свои случки с легендарния бразилски нападател Роналдо и бившия си съотборник в Ливърпул Мартин Шкъртел.

"Денис Бергкамп беше специален и щеше да е невероятно да играя рамо до рамо с него, но първият ми избор за партньор би бил оригиналният Роналдо. Не съм сигурен дали стиловете ни на игра щяха да си паснат, но само 90 минути с него щяха да осмислят живота ми. Всъщност, веднъж го срещнах. Бях на почивка в Ибиса и го видях на плажа. Беше зает с изпиването на бутилка след бутилка бира, като междувременно балансираше пепелник на корема си. Всеки път щом довършваше питието си, супермоделът, който беше с него, му носеше ново. Шансът да се снимам с него беше твърде добър за изпускане, така че отидох. Надявах се да ми каже: "О, ти си Крауч!", но той въобще не знаеше кой съм. Направихме снимката и аз си тръгнах, а той остана в неведение, че и аз съм футболист.

Може да се изненадате, но Шкъртел беше пълен кошмар. Бях в Ливърпул, когато той дойде при нас през 2008 година. Извън терена той беше много тихо и добронамерено момче, но по време на мач беше изцяло различен. Веднъж играх с Англия срещу Словакия с него в състава през март 2009 година. Имаше навика да си слага бутоните на бедрото ти, за да си помогне при скачането за топката. Първия път можеш да го игнорираш, втория път те дразни, но третия път това те подлудява. "По дяволите, Мартин!", изкрещях му аз, когато преля чашата. "О, Краучи! Извинявай, не те видях!", отвърна ми той. Проблемът беше, че не можех да се оплача на съдията, защото той проследява летежа на топката", сподели Крауч пред "Дейли Мейл".

Във времена, в които спортът изживява може би най-голямото си изпитание. Ето защо ти остават няколко алтернативи във вечерите, в които няма футбол и какъвто и да е спорт, може да си пуснеш някое спортно филмче.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ма ти кой беше ???

    6 3 Отговор
    То ти си най голямото недорозомение във футбола бе пич!!! Ти знаеш ли кой е Роналдо и кой си ти ......????? Хахахахаха
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.