Last news in Fakti

31 Март, 2020 16:04 2 165 4

Битката между Кобрата и Джошуа с нова дата

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • коронавирус

Кубрат Пулев също потвърди новината, като публикува на страницата си във "Фейсбук" новия плакат за събитието с коригирана дата - 25 юли

Битката между Кобрата и Джошуа с нова дата - 1

В Англия обявиха нова дата за мача между световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа и претендента Кубрат Пулев. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, но заради коронавируса мачът бе отложен. Въпреки че заразата продължава да настъпва в Европа и да обърква спортния календар, мениджърът на Ей Джей - Еди Хърн, обяви, че има нова дата за голямата битка и това е 25 юли, като мястото на провеждането остава непроменено.

"Единственото нещо, което планираме за юни е мач на 27-и в Нюкасъл. Двубоят на Антъни Джошуа (срещу Кубрат Пулев) ще бъде преместен в края на юли, но официално все още не е пуснат в продажба", коментира Хърн.

Той заяви, че се разглеждат варианти за организиране на събития и без публика, тъй като интересът към платеното излъчване "пей пър вю" в настоящия момент ще бъде много голям и ще се съберат сериозни приходи. За да се случи това, Хърн трябва да получи специално разрешение от боксовите власти на Острова и от правителството. Той обаче е категоричен, че на този етап няма шанс мач между Джошуа и Пулев да се състои без зрители.

Кубрат Пулев също потвърди новината, като публикува на страницата си във "Фейсбук" новия плакат за събитието с коригирана дата - 25 юли.

Специалистите обаче са скептични, че срещата ще може да се проведе през това лято, тъй като се очаква, че пандемията няма да бъде достатъчно овладяна в следващите три месеца, за да се разреши организирането на толкова мащабно спортно събитие.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давай джош с теб сме

    3 10 Отговор
    Спукай чалгарина заври го в миша дупка😂😂😂😂

    Коментиран от #3

  • 2 1234

    7 3 Отговор
    Кобрата ще го смаже тоя измислен и поставен нагласен шампион
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 реаллист

    1 2 Отговор
    Aйде стига с тая Кобра...стана "Тука има Тука нема"да Ви имам проблемите.