1 Април, 2020 08:36 1 989 5

Валери Божинов се поклони пред феновете на Левски

  • валери божинов-
  • футбол-
  • левски-
  • пескара

Той се връща към времето си в Левски, като на профила си в Инстаграм е публикувал видео, в което бележи гол във вратата на Етър след асистенция на Живко Миланов

Валери Божинов се поклони пред феновете на Левски - 1

Бившият футболист на Левски и настоящ на Пескара Валери Божинов продължава да използва карантината заради коронавируса, за да си припомня красиви моменти от своята кариера през годините.

Той се връща към времето си в Левски, като на профила си в Инстаграм е публикувал видео, в което бележи гол във вратата на Етър след асистенция на Живко Миланов.

"Един за всички, всички за Левски. Поклон пред нейно величество "синята" публика", е написал Божигол към публикацията.

Той се е заиграл и с Живко Миланов, като му е отправил послание: "Липсваш ми легендо на асистенциите".

Видеото е изгледано от бившия нападател на Ювентус Мирко Вучинич, който е написал лаконичен, но интересен коментар: "Майстореее".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стан

    6 2 Отговор
    Ееееех Божинка, хората казват, ме човек е толкова голям колкото са мечтите му. Може и да е така, но за да се изпълнят мечтите трябва да се притежават качества. В случая, футболни умения а не желание. Явно мечтите ти не отговарят на възможностите ти, не си ли го разбрал? Ако не, значи глупост.
  • 2 Независим

    2 6 Отговор
    Божинката си ги има качествата на футболист,това е безспорно,но нанего му трябва повече сериозност и отговорност и по малко задявки с мацки ,за да не му развалят формата,а за всичко това и добър треньор..
  • 3 алиага

    6 3 Отговор
    ко на занимавате с тоа малоумник,
  • 4 По-доброто му спомени,

    4 0 Отговор
    са извън терена, тях да си спомня, и да съжалява за пропиления си талант! Цяла кариера на пейката!
  • 5 KOKO

    1 0 Отговор
    VZEMETE GO TOZI PALIA4O PONE CHTE RAZSMIVA PUBLIKATA