Last news in Fakti

6 Април, 2020 11:57 1 430 3

Балотели заслужавал Златната топка...

  • марио балотели-
  • милан-
  • златната топка-
  • рикардо сапонара

Рикардо Сапонара е учуден, че и Балотели не е успял да стори същото като Кака

Балотели заслужавал Златната топка... - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателя Марио Балотели е имал всичко необходимо, за да спечели Златна топка. Това каза бившият футболист на Милан Рикардо Сапонара.

Сапонара е играл на "Сан Сиро" редом до Рикардо Кака, който наистина успя да грабне приза преди повече от десетилетие. Въпреки това той изтъква учудването си, че и Балотели не е успял да стори същото.

"От гледна точка на кариерата, която е постигнал, Кака определено е най-добрият играч, с който съм бил в един отбор", започна той.

"Въпреки това, в състава на Милан, аз заварих и Балотели. Продължавам да настоявам, че той имаше всичко необходимо, за да спечели Златната топка" завърши темата Сапонара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо

    5 0 Отговор
    Може но нейде на някой самотен остров с няколко шимпанзета.
  • 2 ГолеМ СмеХ

    5 0 Отговор
    Да бе, Златната топка на Меридиан Мач!!! от тея плажните (надуваема жълта)!!!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Брат ми

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГолеМ СмеХ":

    Хахаха Хахаха.Браво,добър коментар.