Last news in Fakti

6 Април, 2020 13:03 1 638 2

Масимо Морати вижда Меси в Интер

  • лионел меси-
  • масимо морати-
  • интер-
  • футбол

"Нерадзурите" трябва да очакват непредвидимото и странното в идните месеци

Масимо Морати вижда Меси в Интер - 1

Бившият президент на Интер Масимо Морати сподели, че няма защо феновете на клуба да не мечтаят за пристигането на Лионел Меси на "Сан Сиро".

Футболният бос, който преди години успя да привлече бразилския Роналдо от Барселона в Милан, вярва, че "нерадзурите" трябва да очакват непредвидимото и странното в идните месеци.

"Не мисля, че това е забранена мечта, даже и преди кризата не мисля, че беше невъзможна. Меси е накрая на договора си и определено много клубове ще се опитат да го привлекат", започна Морати.

"Не знам дали сегашното положение ще промени нещо, но очаквам много странни неща да се случат до края на годината. Даже подозирам, че евентуална сделка за Лаутаро Мартинес с Барселона може да бъде използвана като начин за привличането на Меси в Интер, завърши интересните си разсъждения Морати.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мати Весино

    2 0 Отговор
    Айде, нема нужда!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.