Last news in Fakti

6 Април, 2020 13:20 7 860 6

Роналдо предизвика феновете си: Можете ли да биете рекорда ми? (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • коремни преси-
  • коремни плочки-
  • фенове-
  • футбол

Петкратният носител на "Златната топка" е истинска машина за коремни преси

Роналдо предизвика феновете си: Можете ли да биете рекорда ми? (ВИДЕО) - 1
Снимка: instagram

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо пусна ново предизвикателство в социалните мрежи. "Хей, момчета, имам ново предизвикателство за вас, за да останете активни - Холната купа (Living Room Cup). Можете ли да биете рекорда ми?", написа португалецът под видео в инстаграм. На него португалецът повтаря упражнението 142 пъти за указаното време.

Петкратният носител на "Златната топка" е истинска машина за коремни преси, затова и си показва плочките на корема с повод и без повод, най-вече след вкаран гол.

Kато дете Кристиано бил хилав, затова от 11-годишна възраст започва яко да тренира.

Понякога това му изиграва и лоша шега - след трансфера в "Манчестър Юнайтед" веднъж се налага да ходи в болница заедно с Алекс Фергюсън и помощника му Майк Фелън с оплаквания от болки в коремната област. Таблоидът "Дейли Стар" тогава пише, че Роналдо правел по 3000 коремни преси дневно.

Самият футболист обаче отрича: "3000 за ден? Не, даже за седмица не правя толкова. Тренирам коремните мускули 4-5 пъти седмично с по 200-300 сгъвания за сеанс. Не трябва да се правят прекалено много, защото може да се увреди гръбнакът."

Освен това Кристиано дава и съвети за всички, които искат подобни плочки:

"Хранете се редовно. Ако се занимавате редовно със спорт, трябва да следите енергийния си баланс и да зареждате организма си за по-добри резултати. Аз ям шест пъти на ден, но на малки порции. Изключително е важно да се пие много вода. Упражненията за коремна преса може да се правят даже в спалнята, когато се събудите. Или преди лягане. Ако го превърнете в навик, ще е по-просто."

No excuses 🤷🏻‍♂️💪🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Feb 10, 2020 at 9:22am PST


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    7 5 Отговор
    Всичките му деца са инвитро, защо ли?
  • 2 Бат Вачо

    13 5 Отговор
    Да доде да пиеме по една мездренска рикия ше го видим тоа гел.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бай Гъдю

    4 1 Отговор
    Ако това е коремна преса то ставането с г*за нагоре щеше да се брои за лицева опора. Ся съм сигурен , че някой ще стигне с този вид "преса" и до 500!
  • 5 Кото

    1 1 Отговор
    То това ако е коремна преса.
    Аз по 500 мога така.
    А и нали знаете, плочки на мършав и жици на дебела жена не се броят.
    Остава и да напише че е и култорист.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.