Last news in Fakti

7 Април, 2020 16:19 935 1

Спартак Варна учат на футболни тънкости подрастващите в клуба

  • спартак варна-
  • футбол-
  • школа-
  • димитър трендафилов-
  • кириакос георгиу

Идеята бе подхваната от треньора на представителния тим Кириакос Георгиу и шефа на ДЮШ Димитър Трендафилов

Спартак Варна учат на футболни тънкости подрастващите в клуба - 1

Отборът на Спартак (Варна) вече стартира "live stream" предавания, в които треньори и играчи учат на футболни тънкости подрастващите възпитаници на клуба. Уроците се изнасят от старата административна сграда на стадион "Спартак" или по точно от старата закрита зала, която помни през годините паметни баскетболни и волейболни срещи.

Идеята бе подхваната от треньора на представителния тим Кириакос Георгиу и шефа на ДЮШ Димитър Трендафилов. Предаванията се излъчват от интернет платформата на клуба. Паралелно с това започнаха и лекции за 102 годишната история на клуба с фотоси и уникални кратки видеоклипове през годините.Основната задача е децата да бъдат близо до най-великата игра през време, в което не се играе футбол.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 безконтактен метод

    2 0 Отговор
    Как да падат покосени като от картечница