Last news in Fakti

7 Април, 2020 19:42 1 170 3

Национал с трогателна благодарност към българските медици

  • кирил десподов-
  • медици-
  • футбол

Медиците, които не спят, не се хранят, не се виждат със семействата си..заради нас..

Национал с трогателна благодарност към българските медици - 1
Снимка: Instagram


Националът на България Кирил Десподов честити празника на медицинските лица и отправи благодарности, публикувайки снимка с брат си – Даниел.

Десподов продължава възстановяването си от операция, а в разговор на живо със свои последователи и фенове бившият футболист на ЦСКА разкри, че ще бъде напълно готов за игра до 10 дни.

Ето посланието му:

“Благодаря. Оставам вкъщи. Не само, защото така е редно в този момент. Не само, защото искам да бъда отговорен към себе си и близките си, а и защото ТЕ ни призоваха да го направим. ТЕ са онези на "фронта"; онези, които се жертват за нас; онези, които неуморно се борят в името на това да спасяват животи, без да имат гарант за своя собствен. Те са медиците, които рискуват собственото си здраве, за да подсигурят нашето.

Медиците, които не спят, не се хранят, не се виждат със семействата си..заради нас. Каквото и да кажа ще е излишно. Затова простичко - благодаря ви. Искрено и от цялото си сърце. Че не се отказвате, че не се уморявате, че сте до нас - тогава, когато имаме нужда от вас. Аз ще си остана вкъщи. Заради вас. Честит празник!“

Благодаря. Оставам вкъщи. Не само защото така е редно в този момент. Не само защото искам да бъда отговорен към себе си и близките си, а и защото ТЕ ни призоваха да го направим. ТЕ са онези на "фронта"; онези, които се жертват за нас; онези, които неуморно се борят в името на това да спасяват животи, без да имат гарант за своя собствен. Те са медиците, които рискуват собственото си здраве, за да подсигурят нашето. Медиците, които не спят, не се хранят, не се виждат със семействата си..заради нас. Каквото и да кажа ще е излишно. Затова простичко - благодаря ви. Искрено и от цялото си сърце. Че не се отказвате, че не се уморявате, че сте до нас - тогава, когато имаме нужда от вас. Аз ще си остана вкъщи. Заради вас. Честит празник! 🙏

Публикация, споделена от Kiril Despodov (@despodov32) на Апр 7, 2020 в 5:17 PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 GTS

    0 0 Отговор
    Какво ли да направя днес? Я да си направим малко евтина рекламка..