Last news in Fakti

11 Април, 2020 17:35 1 339 2

Буфон се кани да чупи още рекорди с Ювентус

  • джанлуиджи буфон-
  • ювентус

Ветеранът е готов за още една година под рамката на вратата

Буфон се кани да чупи още рекорди с Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон е готов да удължи договора си с клуба до 2021 година, пишат медиите на Апенините.

Ако това се случи, то Буфон ще е навършил 43 години, когато контрактът му изтече.

Стражът се завърна в Торино миналата година след един сезон в Пари Сен Жермен, макар да знаеше, че ще бъде резерва на Войчех Шчесни.

Изглежда, че легендарният страж на Ювентус и Италия е готов да поеме второстепенната роля и през следващия сезон, с едничката цел да продължи да защитава цветовете на ''бианконерите''.

Буфон има едва 11 участия през този сезон в Серия А, Шампионска лига и Купата на Италия, в които запази три ''сухи'' мрежи и допусна девет гола.

Един от възможните мотиви за решението му да продължи състезателната си кариера и на тази възраст е, че той все още е не е печелил Шампионска лига с Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    1 1 Отговор
    Ще играе до кога мой 3 резерва за пари...
  • 2 Баджо

    0 1 Отговор
    Гениален