11 Април, 2020 17:54 1 764 4

Конър Макгрегър е гневен на ирландските власти, зове ги да затворят границите

  • конър макгрегър-
  • ирландия

Ирландският ММА боец е доста активен в социалните мрежи по темата за вируса

Бившият двоен шампион Конър Макгрегър отново е решил да дава съвети на властите в Ирландия, които според него не се справят много добре. Конър призовава за по-строги мерки срещу коронавируса и иска всички граници на родината му да бъдат затворени, пише Mma.bg.

Макгрегър не вижда смисъл от строгите мерки, които са наложени, ако летищата и пристанищата са отворени. "The Notorious" призова своите сънародници зад граница да не се прибират и да останат там, където се намират.

Ето какво сподели Макгрегър, който е доста активен в социалните мрежи по темата за вируса:

''Терминът „пикаене срещу вятъра“ ми идва на ум в тази ситуация. Без да затваряме нашите пристанища и летища, които дават начало на разпространението в Ирландия, какво всъщност правим? Затваряне? Не. Страхувам се, че не! Неведнъж нашите летища (откъдето идва вирусът) са поставяни под въпрос. Трябва да имаме отговори. Трябва да видим действие. Не е късно! Незабавно затворете границите. Трябва да си останете по домовете.

Позволявате на пътниците да влизат и излизат свободно. Няма смисъл. Всички, където и да са, трябва да останат там, където са. Всички наши летища и пристанища трябва да бъдат затворени. Само основни медицински консумативи и персонал да бъдат пускани. Бих казал, че може би и храната, но не харесвам да казвам това. Тук имаме най-доброто от всичко. Ние можем да произвеждаме, доставяме и обслужваме всяка нужда от този страхотен остров.''


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цъ цъ

    2 3 Отговор
    Тоя татус нали голема батка пък от някакво вирусче го е страх ? Ама то това не е като да биеш дядки в бара, вируса е корав !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    4 0 Отговор
    Макгрегър е абсолютно прав. Нашият еднокнижен щаб 30 дни не могат да им уврят кратуните, а още пикаят срещу вятъра, т.е. пускат който му е кеф да се прибира, за да могат всеки ден да "отчитат" нови заразени! За сметка на това продължават да ни се карат да не си показваве носовете от балконите!
  • 4 Бачо Киро

    1 1 Отговор
    Я му ЕМ на тоя бастун, кво ни занимавате с тоя палячо, де откак го би оня дивия селянин и се чуди как да лъсне по медиите за малко внимание...