Last news in Fakti

11 Април, 2020 21:05 2 356 2

UFC 250 се зае да търси нов противник на Багата

  • багата-
  • съперник-
  • ufc 250

Първоначално UFC 250 трябваше да се проведе в Сао Пауло, но арената на турнира бе превърната в болница заради върлуващия в цял свят коронавирус

UFC 250 се зае да търси нов противник на Багата - 1
Снимка: БГНЕС

Българският боец от UFC Благой Иванов остана без съперник за турнира UFC 250,който трябва да се проведе на 9 май. Багата трябваше да се бие с Аугусто Сакай, но бразилецът няма да може да пътува от родината си, съобщава Boec.bg.

Първоначално UFC 250 трябваше да се проведе в Сао Пауло, но арената на турнира бе превърната в болница заради върлуващия в цял свят коронавирус. Дейна Уайт вероятно ще премести галата в САЩ, но Сакай и останалите 12 бразилци, които трябваше да се бият, няма да могат да пътуват.

Американските посолства по света не обслужват неамерикански граждани и в този момент е невъзможно бразилците да подновят работната си виза за пътуване до САЩ.

От UFC вече търсят нови съперници на Багата и останалите, които трябваше да се бият с представители на Бразилия. Пропада и главната битка на вечерта между Хосе Алдо и Хенри Сехудо за титлата в категория „перо“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LEVSKI

    7 2 Отговор
    1 nai dobrij
  • 2 Пристав

    1 3 Отговор
    Прости момченце !!!