Last news in Fakti

11 Април, 2020 23:05 1 508 1

Даниеле Де Роси: Виждам се като треньор на Рома

  • даниеле де роси-
  • рома

Легендата на римския гранд все пак уточни, че не бърза с тази стъпка, защото чувства необходимост да натрупа опит

Даниеле Де Роси: Виждам се като треньор на Рома - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Легендата на Рома Даниеле Де Роси коментира раздялата си с футбола, наблягайки най-вече на кариерата си в Рома и неприятната раздяла с клуба, случила се малко преди края на кариерата му, която практически приключи в аржентинския гранд Бока Хуниорс.

Бившият дефанзивен полузащитник е продукт на школата на клуба, в който прекара цели 18 години, записвайки над 600 мача.

"Рядко се среща футболист да прекара почти 20 години в един клуб, кариерата ми бе изключителна. Не мога да искам нещо подобно като треньор, защото знам, че никоя работа не е толкова дълготрайна. Ще се радвам да бъда треньор на Рома някога, но първо трябва да натрупам опит. Определено виждам себе си на скамейката на отбора, но не бързам да се случи още утре", призна Даниеле Де Роси.

"Не беше мое решение да напусна Рома, нито да спра с футбола. И двете решения бяха трудни за мен. Не съм се чувал с никого от отбора, сбогувахме се. Наскоро един от ръководителите ми писа, за да види как съм, но аз няма да се обадя на никого", заяви той.

"Съжалявам, че не спечелих нищо голямо с отбора. Понякога се обвинявам, че не съм бил достатъчно амбициран, но аз имах желанието да се опитам да спечеля там, където подобно нещо се случва рядко. Чувствам се в мир със съвестта си, но въпреки това съжалявам. Нещата невинаги вървят, както искаш'', каза още емблематичният за Рома бивш футболист.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еблю

    1 0 Отговор
    Де Роси е пич, истински мъжкар! Forza Roma