12 Април, 2020 22:05 1 740 0

Даниел Кормие мечтае да оглави UFC след края на кариерата си

  • даниел кормие-
  • ufc

ММА боецът се възхищава искрено на настоящия бос на UFC - Дейна Уайт

Даниел Кормие мечтае да оглави UFC след края на кариерата си - 1
На преден план: Даниел Кормие

Бившият шампион в две категории на UFC, Даниел Кормие е близо до залеза на кариерата си и вече мисли за оттегляне от спорта, пише Mma.bg.

41-годишният ветеран планира да направи още 1 среща, която е реванш със Стипе Миочич, но няма да го чака вечно. "DC" иска това да се случи до края на лятото, а ако не се случи, то тогава той планира да се оттегли от ММА.

Даниел е с рекорд 22-2-1 в клетката и постигна големи успехи. Той държа титлите в полутежка и тежка категория. Понякога Кормие се изявява и като коментатор и явно това ще е неговата длъжност, след като се оттегли от битките. Кормие обаче е амбициозен и вдига високо летвата. Той споделя, че няма да откаже, ако му предложат на оглави UFC.

Ето какво още сподели Даниел по темата:

''Мисля, че всеки на този свят би искал да приеме тази работа и да е президент на UFC. Да бъдеш начело на организация, която прави толкова много неща от гледна точка на забавлението, но и помага на общността. Мисля, че това, което хората не виждат е влиянието, което UFC има в общността. Работата, която вършат с младежките програми и програмите по целия свят.

Мисля, че ако някога имате възможност или някой има възможност да върши подобна работа, би било безумно да не се надявате на това. Но Дейна ще бъде тук дълго време. Дейна е човекът. Абсолютно бих се радвал на всяка длъжност в UFC. Обичам тази организация. Мисля, че откакто дойдох от Strikeforce, създадох добри отношения с хората в компанията. Започнах да се уча.

Научих за тази компания и единственото, което наистина се откроява най-много за мен е колко време, енергия и усилия UFC влага в подпомагане на младежите. Това се откроява, защото това е нещо, което и аз правя. Знам колко е важно Дейна и UFC да подкрепят местните програми и да подкрепят атлетическите клубове, да подкрепят академичните клубове. Има толкова много неща, които правят, за да опитат да помогнат на хората по целия свят. Това наистина ме кара да оценявам за кого работя.''


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА