Last news in Fakti

14 Април, 2020 10:15 1 597 4

Погба отвърна на критиките на бивш играч на Ливърпул: Дори не знам кой е той

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • греъм сунес

Знам лицето му, но името - не

Погба отвърна на критиките на бивш играч на Ливърпул: Дори не знам кой е той - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба отвърна на критиките на Греъм Сунес, като заяви, че не знае кой всъщност е бившия играч на Ливърпул. Шотландецът многократно критикува Погба от завръщането му в Англия през 2016 година.

Французинът има само две участия в мачове на „червените дяволи“ от септември насам, но Сунес многократно е насочвал своите критики към неговите изпълненията, отношението му, прическите, танците и вкуса на облеклото му откакто се присъедини към Юнайтед. 27-годишният полузащитник е бил разгневен от продължителните атаки на Сунес по негов адрес затова му отвърна подобаващо.

„Всъщност дори не знаех кой е той“, каза Погба в подкаста на Юнайтед.

„Дори не знаех кой е той. Чух, че е бил страхотен играч и подобни неща. Знам лицето му, но името - не. Както казах, гледам много футбол, но не оставам след мача, за да слушам какво казват: „Защо направи това“. Обичам да се фокусирам върху футбола“, каза Погба.

По-рано в подкаста Погба беше попитан по-общо за своите критици.

„След мачовете, когато ги гледам отново, разглеждам играта, а не коментарите. Когато познавате футбола, нямате нужда от някой, който да ви каже какво се случва. Очевидно това, което чувам, когато хората казват: "Погба прави това ...Погба...Погба", не знам. Един ден може би ще се срещна с тях [критиците] и ще ги попитам, защото наистина искам да знам защо“.

Подкастът беше записан преди временното прекратяване на сезона във Висшата лига, но Погба разкри, че е близо до завръщането си в игра. Французинът каза още, че се е учил първо от Пол Скоулс, а след това и от Андреа Пирло в Ювентус, за да стане полузащитник от най-високо ниво.

„Научаваш много като ги гледаш. Наистина се научих и продължавам да го правя. Беше невероятно за мен, като ги видях да тренират така. Трябва да работя усилено и имам още много работа. Пирло и Скоулс, това са халфове, които контролират играта, играчите, които трябва да гледаш, и аз научих от тях много. Започнах като нападател, а след това като „десетка“ и накрая „шестица“. Слава Богу, не станах централен защитник! Това беше, защото исках да играя с топката твърде много“, сподели още Погба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пфу бе ! Мангал !

    9 1 Отговор
    Погба ! Боже ,колко черна измет има по тоя свят ! Боже !
  • 2 Дидо

    8 1 Отговор
    Те олигйфренит...е му сложили 150млн на тая маймина и после защо се подигравал на критиците .... ако цената му беше 20млн каквато е и в действителност при дъртия с тия два мача от септември до сега щеше да седи даже и резерва в дубъла ...!!!!! Факта ,че вчера са го свалили от банана го изключваме ..!
  • 3 Реалист

    2 0 Отговор
    Как ще знаеш като вчера падна от клона.
  • 4 Реалист

    0 0 Отговор
    Как ще знаеш като вчера падна от клона.