Last news in Fakti

14 Април, 2020 11:23 1 085 3

Бивш капитан на Левски предлага формат на efbet Лига пролет-есен

  • левски-
  • николай илиев-
  • футбол

Има вариант и възможност да се проведе такъв шампионат

Бивш капитан на Левски предлага формат на efbet Лига пролет-есен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Левски Николай Илиев призова футболната общественост за дискусия за формат на efbet Лига пролет-есен.

"Мисля, че форматът пролет-есен може да се получи. Въпросът е да се помисли върху него. Задължително трябва да има дискусия с клубовете и ръководителите им, за да може да се стигне до правилното решение. Има вариант и възможност да се проведе такъв шампионат. Единствено проблемът ще бъде за футболистите, които през лятото няма да имат ваканция. Но през зимата ще могат да отидат по топлите страни с финансовите възможности, които имат", каза бившият национален бранител пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    2 0 Отговор
    От всички по известни играчи този е един от най тъпите. Когато го слушам се забавлявам. В конкретния случай е назубрил нещо и го представя от свое име.

    Коментиран от #2

  • 2 ДС първенство

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    Явно говори от името на Найденови и техният Ефбет-ДС!
  • 3 Ученика

    0 0 Отговор
    Ефбет лига това е футболното ни първенство или е първенство по футбол обслужващо фирма за залози?